Nu bliver TV 2 Play dyrere: Her er de nye priser

Skrevet af Mathias Busekist

1 minut siden

|

05/05/2024
Foto: Shutterstock
TV 2 hæver priserne.

Dagens topnyheder

Prisstigninger er atter over os. Denne gang på TV 2 Play som nu hæver beløbet, du smider efter flere af deres abonnementer.

Det bekræfter TV 2 selv.

Priserne pr. 1. maj er nemlig steget med henholdsvis 20 og 30 korner for nye abonnenter på de to pakker "Favorit" og "Favorit+ Sport".

Årsagen tilskrives TV 2s nye sportsrettigheder.

"Når priserne for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ ændres, er det blandt andet fordi, TV 2s nye sportsrettigheder f.eks. Superliga giver adgang til nyt indhold i begge pakker. Derudover udvikler og investerer vi løbende i TV 2 Play-streamingtjenesten for at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse, ligesom vi løbende tilpasser og optimerer vores forskellige pakker, så de er så relevante som muligt for vores kunder," kommer det fra TV 2.

Men det ikke kun de nye abonnenter, som vil blive ramt.

Kunder, der i forvejen har abonnement til de udvalgte pakker, vil nemlig også få tilsendt en større regning end normalt.

"For kunder, der har købt deres TV 2 Play-abonnement til ‘Favorit’ eller ‘Favorit + Sport’ før 1. maj 2024, træder de nye priser først i kraft i løbet af sommeren 2024," skriver TV 2.

Eksisterende abonnenter vil få en særligt varslingsmail inden prisstigningerne.

Priserne for TV 2 Play

Favorit med reklamer – 149 kr./md.

Favorit uden reklamer – 179 kr./md.

Favorit + Sport med reklamer – 219 kr./md.

Favorit + Sport uden reklamer – 249 kr./md.

Priserne for ’Basis med reklamer’ og ’Basis uden reklamer’ er uændrede.