Nu deler politiet overraskende nyt efter mystisk Lurpak-tyveri for 500.000 kroner

Skrevet af Emil Martesen

07/02/2024
Foto: Shutterstock
Nu deler politiet langt om længe overraskende nyt.

Mest læste i dag

En kold decembernat sidste år fandt et særdeles opsigtsvækkende tyveri af 120.000 pakker Lurpak smør fra en kølerterminal i Herning sted.

Tyveriet, der har en værdi af en halv million kroner, har siden hen ledt politiet på en intens jagt efter de 24 tons forsvundne smør og de ansvarlige bag.

Men nu er der angiveligt nyt.

Det skriver TV Midtvest.

Gennembruddet kom, da to rumænske statsborgere blev anholdt under mistænkelige omstændigheder ved Arlas mejeri i Holstebro. En opmærksom medarbejder slog alarm, da de to mænd ankom i lastbiler uden sættevogn, hvilket førte til deres anholdelse af politiet. De anholdte, som er i alderen 24-34 år, er nu under mistanke for at være involveret i smørtyveriet.

Vagtchef Jens Claumarch fra det lokale politi lægger ikke skjul på, at der tidligere er taget fingeraftryk på gerningsstedet, men uden et match.

Men nu håber man, at fingeraftrykkene fra de to anholdte vil føre til en opklaring af sagen. De anholdtes forklaring om, at de ikke kendte hinanden og var endt i Holstebro efter at være kørt galt, står svagt over for politiets opdagelse af, at de to lastbiler er fulgt tæt efter hinanden hele vejen fra Aabenraa til Holstebro.

Og mens politiet afventer svar på fingeraftrykkene, holder Danmark vejret i spænding, håbefulde om, at mysteriet om det massive smørtyveri endelig vil blive løst.