Nu er aftenens gæstedommer offentliggjort: Legende indenfor “Vild med dans” vender tilbage

20/10/2023 09:19

Kamille Isaksen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er et velkendt ansigt, som vender tilbage i aftenens program.

Mest læste i dag

'Vild med dans' har været et af Danmarks mest populære tv-programmer i årevis, og denne sæson er ikke nogen undtagelse.

For at gøre dette års show endnu mere spændende for seerne, har programmet introduceret en ny gimmick – en ugentlig gæstedommer - og i denne uge kan mange danskere se frem til et glædeligt gensyn.

Denne fredag er det intet mindre end en 'Vild med dans' veteran, Claus Elming, der vender tilbage som gæstedommer på TV 2-programmet.

Claus Elming har tidligere været vært for 'Vild med dans' og har efterladt et dybt præg på programmet. Efter hans exit som vært for fem år siden, er han nu tilbage, og de trofaste seere kan se frem til hans karakteristiske humor og skarpe kommentarer.

Men hvad kan seerne forvente af Claus Elming som gæstedommer? Han har afsløret over for Ekstra Bladet.

- Det bliver sjovt at komme tilbage, men også med en enorm ærefrygt. Et er at være vært, som er det jeg kan, men nu skal jeg pludselig sidde i et dommerpanel med fire mennesker, der ved alt om hæl og tå. Jeg kommer nok til at bedømme mere på udstråling end på korrekt dans.

Når det kommer til karaktergivning, er Elming ikke bange for at være kræsen.

- Jeg synes generelt, at der altid gives for høje karakterer tidligt i 'Vild med dans', så jeg kommer ikke til at strø om mig med 10-taller, men vil forsøge at lægge et niveau, jeg synes passer til aftenen.

Men spørgsmålet, der er på mange fans' læber, er, om Claus Elming ville overveje at vende tilbage som vært til programmet, nu hvor en stilling er blevet ledig efter Sarah Grünewalds afgang.

Elming svarer kryptisk, "Nu har 'Vild med dans' haft den klassiske mand-kvinde konstellation af flere ombæringer. Og også kvinde-kvinde i fem år, så når Sarah næste år har valgt at stoppe, så er det måske på tide, at TV 2 laver en mand-mand."

Claus Elmings optræden som gæstedommer vil helt sikkert give seerne noget at se frem til i denne uges 'Vild med dans', som kan ses kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.