Nu får du endelig svaret: Så meget skal du købe ved grænsen for at tjene turen hjem

Emil Martesen

2 uger siden

|

10/07/2024
Nyheder
Foto: Fleggaard via Epicent PR
Nu får du endelig svaret.

Dagens topnyheder

Sommeren er over os og tusindvis af danskere drager sydpå, hvor et stop ved grænsehandlen næsten er obligatorisk.

Samtidig tager mange danskere også en endagstur til grænsen for at handle ind i løbet af ferietiden og hos Fleggaard oplever man, at en større prisbevidsthed resulterer i større grænseindkøb per tur.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse fra Fleggaard, der er udsendt af Epicent PR.

"De stigende dagligvare- og brændstofpriser har skabt større prisbevidsthed, og der bliver fyldt mere i kurven, når danskerne køber ind ved grænsen, fordi flere tænker over køreturen, som jo også skal tages med i beregningen, når man ser på, hvad man sparer. Med vores nye prisnedsættelser og de nuværende brændstofpriser, kan turen betale sig, uanset hvor i landet man bor, så længe man ikke bare kører efter fem pakker smør", siger direktør i Fleggaard Detail Lars Mose Iversen og referer til, at Fleggaard for nyligt har nedsat deres priser på op mod 4000 varer.

Find din by og se, hvor meget du sparer

Ifølge beregninger fra FDM koster det i gennemsnit 0,45 kroner til strøm at køre en kilometer i elbil, mens det gennemsnitligt koster 0,75 kroner i benzin at køre en kilometer i en benzinbil.

Nyere prisundersøgelser viser, at Fleggaards priser i gennemsnit er 30-35 procent lavere end i danske dagligvarebutikker. Prisen for turen skal derfor lægges til grænsebesparelsen i forhold til danske supermarkeder.

I skemaet nedenfor kan du finde din nærmeste større by og se, hvor meget du sparer ved grænsehandlen, når transportudgiften regnes med.

Foto: Fleggaard via Epicent PR