Nu gør hun det igen: Sofie Linde laver hattrick

Sofie Linde. Foto: Polfoto

Den populære vært har endnu ikke selv kommenteret på det.

Sofie Linde er en særdeles populær vært - især hvis du spørger BILLED-BLADETs læsere. De har nemlig for intet mindre end tredje år i træk, kåret hende til at være “Årets kvindelige underholdningsvært”. 

I kategorien har hun overhalet blandt andet Lene Beier der er vært på Landmand søger kærlighed, og Janni Pedersen der er vært på Go’ Morgen Danmark. Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også

Lars Mikkelsen scorer ny rolle: Er med i TV 2-hittet “Badehotellet”

Og denne gang er det altså tredje gang i streg, at Sofie Linde vinder BILLED-BLADETs TV-GULD. Hun har dog ikke selv kommenteret på, at have vundet prisen endnu.

Er ikke med i live-programmerne i år

Danskerne kender især Sofie Linde fra sin rolle som vært på TV 2-programmet X Factor, hvor hun altid står klar med åbne arme og tager imod de modige deltagere, der har været inde og synge foran dommerne. 

Sidste år var hun dog også vært ved Zulu Comedy Galla, og det har ikke gjort hende mindre kendt. Her fik hun nemlig i dén grad sat gang i en MeToo-bølge, efter at hun i en tale, fortalte om en krænkende oplevelse hun havde været udsat for, dengang hun var nyansat på Danmarks Radio. 

Læs også

Norge om vaccine: 'Der er ingen sammenhæng'

I år må seerne dog undvære hende i X Factors live-shows, da hun er gået på barsel. Hun venter i øjeblikket sit og Joakim Ingversens andet barn.

I stedet for Sofie Linde får seerne glæde af Melvin Kakooza, der vil overtage værtsrollen mens hun er væk. 

‘"Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I 'X Factor' er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge," siger Melvin Kakooza til TV 2 og tilføjer:

"Sofie har sagt, at jeg bare skal være mig selv og sørge for at gøre det til mit og nyde øjeblikket – så det har jeg tænkt mig," slår han fast.

 

 

Dagens Gossip