Nu har du muligheden igen: Barack Obama besøger Danmark

Skrevet af Kamille Isaksen

17 uger siden

|

19/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du kan godt begynde at glæde dig, for nu har du nemlig muligheden for at høre USA's tidligere præsident holde foredrag.

Dagens topnyheder

Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama har netop annonceret, at han vil ligge en tur forbi Danmark. Den 15. marts vil Obama tale i Arena Næstved, hvor han vil adressere globale udfordringer og muligheder for forandring.

Det skriver TV 2

Direktøren for Arena Næstved, Jakob Brixvold, udtrykker stor entusiasme for begivenheden. "Vi bringer en af verdens mest visionære og veltalende personligheder, USA’s 44. præsident Mr. Barack Obama, ind i centrum af en samtale om, hvordan vi ændrer verdens globale udfordringer nedefra," udtaler han.

Dette besøg tilføjer endnu et vigtigt stop på Obamas fortsatte rejse for at inspirere og påvirke på globalt plan.

Obamas forbindelse med Danmark er langvarig og meningsfuld. Tidligere har han deltaget i arrangementer i Kolding og Skive, og i København til Copenhagen Democracy Summit. Hver begivenhed har tiltrukket stor opmærksomhed og værdsættelse fra det danske folk.

Det kommende event i Næstved, som forventes at tiltrække 3500 gæster, er sat til at blive det største danske event, Obama hidtil har deltaget i. Billetterne til arrangementet vil være tilgængelige i fem kategorier, hvilket understreger arrangementets betydning og diversitet i tilgængelighed.