Nu raser Cecilie Beck: Utroligt dårligt signal at sende

Foto: Miklos Szabo TV 2

Cecilie Beck er ikke tilfreds.

Journalister fra TV 2 har i den seneste tid arbejdet på en dokumentar, som skulle undersøge de mange sager om sexisme og krænkelser på danske arbejdspladser.

Læs også

Bagedyst-vinder afslører: Jeg har en diagnose

Men den dokumentar bliver alligevel ikke til noget. Onsdag kom det frem, at dokumentar-projektet bliver skrottet. Mange af sagerne om sexisme og krænkelser, drejer sig nemlig om TV 2 selv, og kanalen ønsker ikke at undersøge sig selv, oplyste TV 2.

I en mail til de ansatte fra TV 2s nyhedschef, Jacob Kwon, lød det blandt andet:

“Vores vurdering er, at TV 2 grundlæggende ikke er de rigtige til at undersøge sig selv – og dermed ikke de rigtige til at producere og publicere en dokumentar, når indholdet er endt med i høj grad at handle om os selv. Derfor går vi ikke videre med projektet. Vi synes ikke, det er troværdigt, at TV 2 undersøger sig selv.”

Mailen har efterfølgende fået flere ansatte til at reagere. Over 150 TV 2-medarbejdere sendte torsdag morgen et brev til TV 2's ledelse. De forstår ikke beslutningen om at droppe dokumentaren. 

 Over 150 TV 2-medarbejdere sendte torsdag morgen et brev til TV 2's ledelse. En af de mange, der har skrevet under på brevet, er nyhedsværten Cecilie Beck. Foto: Miklos Szabo TV 2

Cecilie Beck er underskriver på brevet

En af de mange, der har skrevet under på brevet, er nyhedsværten Cecilie Beck. Det fortæller hun til Se & Hør.

“Vi mener sagtens, at TV 2 kan beskæftige sig med ting, der er foregået på TV 2. Og så mener vi, det er et rigtig dårligt tidspunkt, fordi det faktisk har vist sig, at der er noget at fortælle. Så det sender et utroligt dårligt signal at lægge dokumentaren ned,” siger den erfarne TV 2-vært.

Det synspunkt bakkes op af TV 2-kollegaen Karen-Helene Hjorth. News-værten udtalte til Ekstra Bladet i går, at hun heller ikke forstår, hvorfor TV 2 ikke kan lave dokumentaren.

“Jeg forstår ikke, at TV2 ikke kan undersøge sig selv. For så skulle de have lagt den ned fra start. Siden september har det været TV 2, der har arbejdet med denne her dokumentar, og man har hele tiden vidst, at det ville involvere os selv. Når man så fandt ud af, at det måske var et problem, kunne man have gjort det her på mange andre og mere elegante måder. Eksempelvis ved at udlåne journalisterne til et eksternt produktionsselskab.”

Karen-Helene Hjorth forstår ikke TV 2s beslutning. Foto: Claus Troelsgaard TV 2

 

Læs også

Godt nyt til Marabou-elskere: Lancerer ny smag

 

 

 

 

Dagens Gossip