Ny efterårsrekord: Antallet af corona-indlagte er fortsat stigende

Foto: Shutterstock

Antallet af indlagte med corona er igen steget, hvilket har resulteret i en ny efterårsrekord.

Ikke siden den 4. maj har der været et lige så stort antal indlagte med corona, som der er lørdag. Det viser den seneste opdatering fra Statens Serum Institut.

Læs også

Stort coronaudbrud på dansk hospital

Det vidner om, at antallet af indlagte med corona fortsætter med at stige. I den seneste opdatering fra Statens Serum Institut, angives det, at tallet nu er helt oppe på 243. 

Det er syv patienter mere, end i fredagens opdatering. Desuden er det også de højeste antal personer, der har været indlagt med corona siden 4. maj. 

Ud af de 243 patienter, der er indlagt på de danske hospitaler med corona, er 41 af dem indlagt på en intensivafdeling. Ud af de 41 patienter, der er indlagt på intensiv, er der 30 personer, der er tilsluttet en respirator. 

Antallet af patienter, der er indlagt med corona på de danske hospitaler er steget roligt, men stabilt gennem både oktober og november. 

Ved indgangen af oktober var 102 indlagt, mens der ved indgangen af november var 147 indlagt. Det vil sige, at der i løbet af de seneste par uger er blevet indlagt tæt på 100 personer med corona på de danske hospitaler. 

Lørdagens opdatering fra Statens Serum Institut viser desuden, at der er blevet registeret yderligere 1078 coronatilfælde i Danmark. Det daglige smittetal befinder sig derfor fortsat på den forkerte side af 1000 daglige tilfælde. 

Læs også

Skattestyrelsen: Disse 700.000 danskere risikerer stort skattesmæk

Hertil er det også angivet i den daglige rapport fra Statens Serum Institut, at der er blevet foretaget næsten 80.000 prøver siden den seneste opdatering blev sendt ud. 

 

Dagens Gossip