Ny grænsebutik er åbnet op: Billigere end alle de andre

07/09/2023 14:42

Henrik R

Nyheder
Photo: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix
Hvis du sætter pris på at spare penge, når du kører ned for at handle ved grænsen, så vil du sikkert blive glad for at høre, at der er åbnet en ny og en endnu billigere butik.

Mest læste i dag

Fleggaard, Poetczh, Otte Duborg, Fakta, Calle, og vi kunne blive ved.

Butikkerne er kendt af langt størstedelen af danskerne, især dem der ynder at køre ned over grænsen for at handle billige drikkevarer og billigt slik.

Nu er der dog kommet et nyt navn, og en ny butik, hvor priserne er endnu lavere end de andre.

Butikkens navn er Spot Discount, og adressen er Apenrader Str. 109. Hvis du kan genkende adressen, så skyldes det, at det var her der tidligere lå en 'Calle'.

Det er JyskeVestkysten der skriver om den nye grænsebutik, der er åbnet af Steen Jonassen, Michael Egeberg og Mathias Dziuba, og i deres butik er konceptet anderlede i forhold til de andre grænsebutikker.

Spot Discount sælger nemlig produkter, der er gået på dato, og derfor kan de skrue priserne så langt ned, at det næsten er kriminelt.

Ifølge JyskeVestkysten kan man blandt andet købe en ramme Mokai for blot 10 kroner, men de er så også gået på 'bedste før'-datoen.

Åbningen har allerede været en stor succes, og bagmændene taler allerede om, at de på sigt kan finde på at åbne yderligere 1-2 butikker i Tyskland.