Ny supermarkedskæde vil indtage Danmark: Problemer med navnet

Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix

Den svenske discountkæde Dollarstore kommer ikke til at hedde det samme i Danmark.

I går kom det frem, at den svenske discountkæde Dollarstore, er på vej til at gøre sit indtog i Danmark. Planen er eftersigende i løbet af et par år at skulle have en del butikker, som skulle være en blanding mellem Harald Nyborg og Tiger-butikkerne.

Læs også

Ny supermarkedskæde klar til at indtage Danmark

Den svenske kæde får dog et problem - faktisk et ganske stort et - når de skal åbne deres første forretning i Danmark.

Navnet Dollarstore kan de nemlig ikke bruge i Danmark, fordi der allerede findes en butik ved navn Dollarstore. Ifølge mediet Nordjyske, så fortæller Jesper Rask fra Blue Capital, at de ikke kan bruge navnet i Danmark på grund af den danske butik.

"Der findes en dansk hjemmeside med samme navn, og det kan godt være, at Dollarstore vælger at kalde butikkerne i Danmark BIG-Dollar for at undgå en konflikt," fortæller han til Nordjyske.

Ekstra Bladet har i dag skrevet om den samme problematik, men her er der lidt flere informationer. Her meldes det nemlig ud, at Dollarstore allerede har været i kontakt med indehaveren af den danske Dollarstore.dk, men at det ikke er lykkedes at nå til enighed om en overdragelse af navnet.

Den ene ejer af den danske Dollastore Jane Mahrt, fortæller til Ekstra Bladet, at hun er ganske tilfreds med, at hun beholder navnet.

"Faktisk er jeg tilfreds med, at de ikke køber det. Jeg har mit navn og mine butikker. Det giver også trafik på min hjemmeside. Det er positivt for mig," fortæller hun til mediet.

Læs også

Vægten steg og steg efter ung mor havde født: Så fjernede hun én ting fra sin kost

 

 

Dagens Gossip