Ny Team Danmark-direktør kigger på langsigtet plan

Den kommende direktør for Team Danmark har med det samme fokus på at skaffe dansk elitesport gode resultater i fremtiden.

Lone Hansen, der tiltræder som Team Danmark-direktør i februar 2015, har fokus på perioden efter sommer-OL i Rio i 2016.

- Mit mål er, at Team Danmark fortsat skal være en international orienteret eliteinstitution, der har sit solide afsæt i den danske model, hvor sporten går hånd i hånd med uddannelse eller en civil karriere for atleterne.

- Denne særlige danske model har vist sit værd i nu 30 år, og jeg glæder mig meget til at videreudvikle rammerne for vores allerbedste atleter og talenter, siger Lone Hansen i en pressemeddelelse.

Hun forlader posten som direktør for Anti Doping Danmark og erstatter Michael Andersen som direktør i Team Danmark.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg får mulighed for at videreudvikle et i forvejen stærkt Team Danmark.

- Der er et rigtigt godt fundament at bygge videre på med meget kvalificerede medarbejdere og faglige eksperter. Samtidig står dansk eliteidræt rigtig stærkt her godt 600 dage før OL i Rio.

- Jeg ser derfor meget frem til at være med til at finjustere de OL-forberedelser, som Team Danmark allerede er i fuld gang med i tæt samspil med de enkelte specialforbund og Danmarks Idrætsforbund, siger hun.

Indtil Lone Hansen tiltræder i sin nye stilling, vil teamleder for sportsteamet i Team Danmark, Per Boldt Jørgensen, være konstitueret leder i Team Danmark.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip