Nybyggere i Ulfborg fik stjålet alle hårde hvidevarer

Skrevet af redaktion

|

27/09/2011
Glæden ved et nybygget hus i Ulfborg er nok forsvundet en del efter at tyve begik indbrud på byggepladsen. Man har set det mange steder i landet, hvor hårde hvidevarer, gulve og andre byggematerialer bliver stjålet inden de overhovedet er installeret i det nybyggede hus. Sådan er det også på Søparken i Ulfborg, hvor nybyggerne nu mangler en del for at gøre huset færdigt. Brug tre timer af din tid på den store Røde Kors indsamling søndag den 2. oktober - Gør en verden til forskel - Se mere her Fra et garageanlæg på grunden har tyvene nemlig taget køleskab, indbygningsovn, induktions kogesektion, skorstensforlænger, opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler, mikro kombiovn og fryseskab. Det hele er af mærket Siemens, og det løber op i mange tusinde kroner. Eventuelle oplysninger kan gives til Midt- og Vestjyllanbds Politi.

Dagens topnyheder

Glæden ved et nybygget hus i Ulfborg er nok forsvundet en del efter at tyve begik indbrud på byggepladsen.

Man har set det mange steder i landet, hvor hårde hvidevarer, gulve og andre byggematerialer bliver stjålet inden de overhovedet er installeret i det nybyggede hus.

Sådan er det også på Søparken i Ulfborg, hvor nybyggerne nu mangler en del for at gøre huset færdigt.

Brug tre timer af din tid på den store Røde Kors indsamling søndag den 2. oktober - Gør en verden til forskel - Se mere her

Fra et garageanlæg på grunden har tyvene nemlig taget køleskab, indbygningsovn, induktions kogesektion, skorstensforlænger, opvaskemaskine, vaskemaskine, kondenstørretumbler, mikro kombiovn og fryseskab.

Det hele er af mærket Siemens, og det løber op i mange tusinde kroner.

Eventuelle oplysninger kan gives til Midt- og Vestjyllanbds Politi.