Nye coronatal: Farligt tal begynder at stige

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Endnu en dag har Statens Serum Institut bragt coronatal, som er stigende. Værst er det dog, at antallet af indlagte begynder at stige med hastige skridt.

I går ved middagstid kunne statsminister Mette Frederiksen breake dagens coronatal, der var på det absolut højeste i fem måneder. I alt var 317 nye blevet smittet siden den foregående dag, og antallet af indlagte var steget.

Det samme er tilfældet i dag, hvor antallet af smittede og indlagte igen er steget, men hvor der er færre smittede end i går, så er antallet af indlagte desværre steget en del.

Læs også

Regeringen fraråder danskere at rejse til endnu et EU-land

292 personer er bekræftet smittet med coronavirussen siden i går, mens hele 9 personer er blevet indlagt med virussen. Det betyder, at der nu i alt er 44 personer indlagt med coronavirus i Danmark.

Ud af de indlagt er yderligere to personer blevet indlagt på intensiv afdeling, så dette tal nu lyder på i alt 7 personer.

Hvis vi skal tage de positive briller på, så er en person ikke længere tilknyttet en respirator, og derfor er dette tal nu blot på 1. Samtidig er der ikke registreret nogle dødsfald i løbet af de sidste 24 timer, hos personer smittet med covid-19.

De fulde corona-tal

Sammenlagt er der i alt blevet testet 1.944.062 personer for coronavirus, og 19.216 danskere er blevet bekræftet smittet. I alt har 16.139 overstået infektionen, mens 629 danskere har mistet livet.

Læs også

Seerne raser: populært TV 2-program i modvind

 

 

 

Dagens Gossip