Nye grumme detaljer om 32-årig sigtet for drab på Emilie Meng og kidnapning af 13-årig pige får det til at løbe koldt ned ad ryggen

02/11/2023 13:18

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
De nye grumme detaljer kaster yderligere brænde på bålet.

Mest læste i dag

I en chokerende udvikling i sagen om den 32-årige sigtet har en række nye grumme detaljer set dagens lys.

Dette skaber en labyrint af mystik og spørgsmål om, hvad der egentlig foregik under kidnapningen.

Ifølge B.T. og deres uafhængige kilder, forlod den 32-årige sigtet gentagne gange sin bopæl i løbet af den periode, hvor pigen var holdt fanget i hans hus.

Ved 21-tiden en skæbnesvanger lørdag aften kørte han fra hjemmet for at tanke benzin på en tankstation i nærheden. Her tankede han bilen for lige akkurat 301 kroner.

Men det stopper langtfra her.

Senere på aftenen forlod den 32-årige sigtet endnu engang sin bolig, og hans aktiviteter under disse timer er fortsat ukendte.

Denne opdagelse er blevet kaldt 'særdeles interessant' af tidligere drabschef og leder af politiets rejsehold, Bent Isager-Nielsen. Det rejser spørgsmål om, hvordan den 13-årige pige har været frihedsberøvet og den psykologiske aspekt af sagen:

"Det skal selvfølgelig udbores, hvis der er flere timer, hvor han har været væk. Det understreger måske, at det ikke bare er en overlegen psykisk frihedsberøvelse med trusler. Noget tyder på, at hun måske kunne være fysisk bundet", fortæller Bent Isager-Nielsen.

Der er også spekulation om, hvorfor Korsørmanden forlod sit hus under kidnapningen. Den tidligere drabschef, Kurt Kragh, spekulerer, om det kan indikere, at han havde planer om at flygte eller om, hvordan han handlede koldt og kynisk under hele forløbet.

Sagen har taget en endnu mørkere drejning med de nye oplysninger om, at den sigtede mand nu også er sigtet for frihedsberøvelse, voldtægt og drabet på den 17-årige Emilie Meng, der forsvandt ved Korsør Station tilbage i 2016.

Derudover er manden sigtet for voldtægtsforsøg, forsøg på frihedsberøvelse og vold og trusler mod en 15-årig efterskoleelev fra Sorø i november 2022.

Politiet har endnu ikke sigtet den 32-årige for drabsforsøg i forbindelse med den seneste kidnapning.

Den 32-årige sigtet har siddet varetægtsfængslet siden april, men det er endnu uklart, hvornår en eventuel retssag vil finde sted. Journalister har forsøgt at kontakte mandens advokat, Karina Skou, for kommentarer, men uden held.