Nye retningslinjer: Facebook tillader ammebilleder

Facebook har offentliggjort nye retningslinjer for, hvad brugerne på det sociale netværk må og ikke må publicere af billeder.

En af ændringerne har at gøre med ammebilleder, skriver BBC News. Ifølge det britiske medie vil Facebook fremover tillade billeder af "kvinder, der aktivt ammer eller viser bryster med ar efter brystfjernelse."

Tidligere er billeder af amning ellers blevet fjernet, hvis Facebook har opdaget dem, skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Hvad angår billeder, "der fokuserer på fuldt ud afslørende balder", vil de i fremtiden være bandlyst. Det samme gælder for "billeder af kvindebryster, hvis de samtidig viser brystvorten."

Derudover skriver Facebook i sine nye retningslinjer, at restriktionerne også gælder materiale, der er lavet digitalt, men ikke hvis opslagene på det sociale medie har et uddannelsesmæssigt eller satirisk formål.

På samme måde er tekstbaserede beskrivelser af seksuelle handlinger, der indeholder det, der bliver beskrevet som "livlige detaljer", forbudt.

Facebook har derudover et sæt nye retningslinjer for mobning og kriminel aktivitet, ligesom ekstremistiske organisationer eller deres medlemmer vil blive smidt ud af det sociale netværk, hvis de giver sig til kende.

- Vi tillader heller ikke ros eller støtte til terrorgrupper eller deres handlinger eller deres ledere, hvilket ikke har været beskrevet i detaljer førhen, siger Monika Bicket, der sidder med ansvaret for Facebooks globale indholdspolitik, til BBC.

Ifølge BBC News er der omkring 1,4 milliarder personer, som bruger det sociale netværk mindst én gang om måneden.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip