Nyfødt baby efterladt på gaden med hjerteskærende besked

Foto: Privat

En nyfødt baby, der blev fundet forladt på en pizzabakke, blev efterladt med en hjerteskærende besked om sin mor.

En lille, nyfødt dreng vil forhåbentlig snart blive adopteret, efter at han blev fundet forladt på en pizzabakke på en øde mexicansk gade.

Lokalbefolkningen opdagede det uge gamle spædbarn, pakket ind i et tæppe, i den mexicanske by Tlaltenango i staten Zacatecas i torsdags. Det skriver News. 

Læs også

Her kan du snart tanke benzin for 13 kroner pr liter

Inde i pizzabakke lå der en seddel med en hjerteskærende besked om hans mor - som på tragisk vis var død under fødslen.

Den lille dreng blev efterladt på en pizzabakke, hvori der lå en hjerteskærende besked. Foto: Facebook.com

”Pas på mit barnebarn. Min datter døde, mens hun fødte, og jeg har ikke råd til at tage mig af ham, og jeg håber, at han får et bedre liv,” stod der på sedlen. 

"Det er trist"

Sociale myndigheder blev kontaktet, og babyen blev hastet til et lokalt hospital. Myndigheder valgte efterfølgende at dele et billede af sedlen på Facebook, hvor mange tilbød at hjælpe. 

”Det er trist at høre, at en baby bliver efterladt på grund af manglende økonomiske ressourcer,” skrev Tlaltenangos borgmester, Miguel Ángel Varelo Pinedo, på Facebook og tilføjede:

”Jeg tager mig af babyens udgifter, så længe det er nødvendigt.”

”Jeg tager mig af babyens udgifter, så længe det er nødvendigt," skrev Tlaltenangos borgmester, Miguel Ángel Varelo Pinedo, på Facebook, hvor billedet også er fra. 

Han har anmodet guvernøren i Zacatecas om at sikre, at barnet bliver adopteret af nogen fra regionen, ifølge lokale medier.

Læs også

Aftensmadsfavorit tilbagekaldes fra Rema 1000-butikker over hele landet

 

 

Dagens Gossip