Nyt kendispar - Tidligere minister afslører: “Vi er kærester”

Skrevet af Julie Møller

184 uger siden

|

02/11/2020
Tommy Ahlers (til højre) har fundet kærligheden i radiovært og CEO Le Gammeltoft. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Tommy Ahlers (til højre) har fundet kærligheden i radiovært og CEO Le Gammeltoft. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Forholdet begyndte for et år siden, men det er først nu, at Venstre-politikeren står frem med kæresten.

Dagens topnyheder

Der er tale om Tommy Ahlers, der i 2018-19 var uddannelses- og forskningsminister i Regeringen. I dag er han medlem af Folketinget for Venstre, og der er nok mange danskere, der også kender ham fra programmet Løvens Hule, hvor han var en af løverne i iværksætterprogrammet.

Men søndag aften var der hverken politik eller iværksætteri på programmet, da han mødte op til  filmpremiere på dokumentarfilmen “7 Years of Lukas Graham”. Ved hans side var radioværten og CEO for Heartbeats.dk, Le Gammeltoft, og de to kunne fortælle, at de er mere end bare gode venner.

“Vi her været kærester i et års tid. Det er dejligt og fantastisk,” fortalte Tommy Ahlers til Se & Hør, og forklarede, at de to startede med at se hinanden i arbejdsøjemed, men det udviklede sig. Sidste efterår begyndte de at date, og forholdet er altså nu officielt.

Bor hver for sig

Både Le Gammeltoft og Tommy Ahlers har hver især to børn fra tidligere forhold, og til Se & Hør sagde den tidligere minister søndag aften, at de alle har det godt sammen. Parret, der bor hver for sig, ses i de uger, hvor de begge er børne-fri. 

Det er på grund af corona, at parret først nu står frem og fortæller om deres kærlighed. 

“Vi tænkte at der ville komme et arrangement hvor vi kunne stille os frem, men corona har gjort, at det arrangement først er kommet nu”, forklarede Tommy Ahlers.