Ødelagde forældrenes ægteskab: Jeg gav min far herpes

Skrevet af Henrik R

18/05/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En unge kvinde fra Canada har afsløret en ganske pinlig historie, om hvordan en dårlig beslutning i brusebadet førte til at hendes forældre flyttede fra hinanden.

Dagens topnyheder

Det er ikke unormalt er børn føler en vis skyld, når forældrene beslutter sig for at blive skilt. Det gjorde sig bestemt også gældende for en ung canadisk kvinde, da hun i høj grad var skyld i at hendes forældre flyttede fra hinanden.

Historien deler hun på det sociale medie Reddit og hun har, forståeligt nok, valgt at forblive anonym.

Den unge kvinde, der er vokset op i et meget kristent hjem, var på besøg hos forældrene. I denne periode blev hun inviteret til en fest, hvor en af de andre gæster var en fyr hun havde et særligt godt øje til.

Så hun ville selvfølgelig gøre sig lidt ekstra lækker, i håbet om en julegave af den lidt frækkere slags. Kvinden deler også i historien, at hun i modsætning til hvad forældrene troede, tidligere havde haft forhold, af den slags meget kristne forældre måske ikke sætter pris på.

Så op til festen valgte kvinden at barbere sig i badet, men havde glemt sine skrabere hjemme hos sig selv, og valgte derfor at benytte en af forældrenes – hvilket skulle vise sig, slet ikke var smart.

” Jeg tog en af min fars. Jeg havde et udslæt og blødte lidt, fordi jeg skar mig. Jeg tog til festen, vi var ikke sammen, der skete ikke det vilde,”

Først et par måneder senere ringede hendes mor grådkvalt i telefonen, og forklarede at hun var flyttet fra faren, fordi han havde været utro.

Straks ringede den unge kvinde sin far op på Skype, og kunne til sin store rædsel se udslæt i hele mandens ansigt. Først der gik det op for hende, at hun med skraberen havde smittet sin egen far med herpes, og hun måtte nu krybe til korset.

Heldigvis lykkes det at overbevise den knuste mor om hvad der egentlig var sket, hvor vildt det så end er, og hun flyttede hjem til sin ægtemand igen. Kvinden slutter den vilde og lidt sjove historie af med:

”Jeg knaldede ikke min far! Jeg gav min far herpes ved at dele en barberskraber, som jeg havde glemt i badet,”