Ødelagt bro stopper togtrafikken over Limfjorden: Se her hvordan du kommer videre

29/03/2012 10:31

redaktion

Nyheder
Et skib smadrede som bekendt i nat ind i jernbanebroen over Limfjorden mellem Aalborg og Nørresundby, og derfor kan du ikke komme med toget den vej. DSB har dog allerede sat busser ind, og her får du det store overblik: Der kører regionaltog hver time i minuttal 24 fra Aalborg til Aalborg Vestby indtil kl. 19.24. Og der kører regionaltog fra Aalborg Vestby mod Aalborg kl. 8.11 og 9.11. Herefter kører togene fra Aalborg Vestby hver time i minuttal 40 fra kl. 10.40 til 17.40. Det er regionaltogene til/fra Skørping. Hvordan kommer jeg så afsted? DSB kører busser på strækningen Aalborg - Aalborg Vestby - Lindholm og retur. > Husk at blive ven med netnyhederne på Facebook - gør det her < Sådan kører busserne: Busserne kører hver halve time efter denne plan: Fra Aalborg kører busserne hver halve time i minuttal '00 og '30. Fra Lindholm kører busserne hver halve time i minuttal '00 og '30. Fra Aalborg Vestby: Det tager ca. 10 minutter at køre fra hhv. Aalborg og Lindholm til Aalborg Vestby afhængig af trafikken, så busserne kører ca. i minuttal '10 og '40 i hver retning. Holder togene og venter på busserne i Lindholm og Aalborg? Nej! DSB har ikke mulighed for at lade togene vente i Aalborg og Lindholm. Hvis togene ikke kører til tiden, så vil forsinkelserne sprede sig til hele landet. Hvis det er vigtigt, at du kommer med et specifikt tog, så anbefaler vi, at du tager en bus i god tid. Hvor lang tid varer det her? Det kan vi ikke sige endnu. Der har været broingenører på et foreløbigt besøg natten til torsdag, og de er ikke så positive. Skibet har ramt broen temmelig kraftigt.

Mest læste i dag

Et skib smadrede som bekendt i nat ind i jernbanebroen over Limfjorden mellem Aalborg og Nørresundby, og derfor kan du ikke komme med toget den vej. DSB har dog allerede sat busser ind, og her får du det store overblik: Der kører regionaltog hver time i minuttal 24 fra Aalborg til Aalborg Vestby indtil kl. 19.24. Og der kører regionaltog fra Aalborg Vestby mod Aalborg kl. 8.11 og 9.11. Herefter kører togene fra Aalborg Vestby hver time i minuttal 40 fra kl. 10.40 til 17.40. Det er regionaltogene til/fra Skørping. Hvordan kommer jeg så afsted? DSB kører busser på strækningen Aalborg - Aalborg Vestby - Lindholm og retur. > Husk at blive ven med netnyhederne på Facebook - gør det her < Sådan kører busserne: Busserne kører hver halve time efter denne plan:
  • Fra Aalborg kører busserne hver halve time i minuttal '00 og '30.
  • Fra Lindholm kører busserne hver halve time i minuttal '00 og '30.
  • Fra Aalborg Vestby: Det tager ca. 10 minutter at køre fra hhv. Aalborg og Lindholm til Aalborg Vestby afhængig af trafikken, så busserne kører ca. i minuttal '10 og '40 i hver retning.
Holder togene og venter på busserne i Lindholm og Aalborg? Nej! DSB har ikke mulighed for at lade togene vente i Aalborg og Lindholm. Hvis togene ikke kører til tiden, så vil forsinkelserne sprede sig til hele landet. Hvis det er vigtigt, at du kommer med et specifikt tog, så anbefaler vi, at du tager en bus i god tid. Hvor lang tid varer det her? Det kan vi ikke sige endnu. Der har været broingenører på et foreløbigt besøg natten til torsdag, og de er ikke så positive. Skibet har ramt broen temmelig kraftigt.