Officielt: Rasmus Lauge skifter til Flensburg-Handewitt

Den danske landsholdspiller Rasmus Lauge har fundet nye græsgange at fortsætte håndboldkarrieren på. Og de er ikke langt væk.

Fra næste sæson smider han THW Kiel-trøjen og fortsætter hos rivalerne fra SG Flensburg-Handewitt, hvor han bliver holdkammerat med flere danskere. Det bekræfter Flensburg-Handewitt tirsdag på klubbens hjemmeside.

Rasmus Lauge har fået en treårig kontrakt med den nordtyske danskerklub, der i forvejen tæller blandt andre Anders Eggert, Lasse Svan Hansen og Thomas Mogensen.

Den danske playmaker gør dog sæsonen færdig i Kiel, inden han drager videre, og han ser frem til frisk luft under karrierevingerne.

- Jeg er glad for, at jeg kan skifte til SG (Flensburg-Handewitt, red.). Det er for mig en af de største klubber i Europa, og jeg glæder mig til at bære klubbens trøje fra næste sæson, siger Lauge til klubbens hjemmeside.

Tiden i THW Kiel har været plaget af et par slemme skader, men nu er Lauge spilleklar, og Flensburg-træner Ljubomir Vranjes ser frem til at få danskeren ind på holdet.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Rasmus Lauge, som jeg stadig ser et stort potentiale for udvikling i, lyder det fra træneren.

Rasmus Lauge kom til Kiel i 2013 og blev allerede i sin første sæson tysk mester. Holdet fører også Bundesligaen lige nu, og han kan altså nå endnu et mesterskab, inden han skifter klub.

Kiel er også i semifinalen i Champions League, hvor klubben i slutningen af maj jagter den fineste europæiske titel - fortsat med Lauge på holdet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip