Oliver Bjerrehuus drømmer om børn med 20-årig kæreste

Foto: Per Arnesen / Discovery Networks Danmark.

Oliver Bjerrehus bekræftede, at han havde fået en ny kæreste. Han ønskede dog ikke at komme med så mange detaljer, men det gør han nu.

Oliver Bjerrehus, tidligere model og tv-personlighed, kunne i starten af april fortælle, at han havde fundet kærligheden. Han bekræftede, at han var kommet i et forhold med den 20-årige studerende Sofie Amalie Elkjær. 

Han kom dog med knap så mange detaljer om forholdet, da det tidligere har ødelagt meget for ham, hvis han var kommet til at tale over sig offentligt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Lille Tess' læger kunne ikke forklare hendes mystiske tilstand - men det kunne Facebook

"Jeg er rigtig glad, og jeg kan ikke se noget problem i aldersforskellen, som der er mange, der har travlt med," kom det fra Bjerrehus i forbindelse med, at han bekræftede forholdet over for Ekstra Bladet, som ikke ønskede at komme med så mange detaljer:

"Det er ikke, fordi jeg ikke gerne vil blære mig og vise hende frem, men det har ødelagt meget for mig tidligere, at jeg har sagt for meget om mine forhold offentligt" sagde han om Sofie, som han dog fortalte, at han havde kendt et års tid.

Parret er dog alligevel endt med at løfte sløret for endnu flere detaljer og fortælle om deres forhold. Det sker i et interview på SpeakerBee, og som bliver vist i "Behind the Scene - Kærlighed og fordomme". 

Nicoline Toft, der er værten, lægger ud med at spørge parret, hvad de tænker om, at der er hele 25 års forskel. Oliver Bjerrehus slår dog hurtgt fast, at det endnu ikke er noget. der har skabt knas i forholdet. 

Han havde sågar ikke tænkt over det, før han var blevet spurgt. 

Det er dog ikke holdningen, som offentligheden deler, fortæller han. Han mener, at offentligheden har haft det på en hel anden måde, hvilket afspejles i de mange negative kommentarer, der har været om deres forhold. 

Programmet går videre til en anden vigtig snak, da en seer spørger ind til parrets fremtid, hvor parret løfter sløret for, at de drømmer om børn, hus og bryllup - førstnævnte skal ske, før Sofie fylder 25 - sammen. 

"Hvis det er det, hun tænker på, så har vi da talt om det, men det er ikke nogen hasteting. Nu har Olli jo et par børn i forvejen, men det var vigtigt for mig at vide, at han gerne ville have flere, for det var et must for mig. Ikke syv børn mere, men én eller to vil jeg da gerne have i mit liv," fortæller Sofie, som indtil nu kun har haft forhold til jævnaldrende drenge.

Læs også

Forsøgte at voldtage niece: Penis blev skåret af og fodret til svin