Over de seneste to år er antallet af lønmodtagere steget

Antallet af lønmodtagere er steget i de seneste to år, hvor der i gennemsnit er blevet 2400 flere personer med et lønmodtagerjob per måned.

I den seneste måned er stigningen aftaget til 1200 personer, så der i april 2015 var 2.599.300 personer med et lønmodtagerjob.

Det viser tal fra Danmarks Statistik.

I den private sektor og i offentlige virksomheder steg antallet af lønmodtagere med 1600 personer fra marts til april, svarende til 0,1 procent.

Antallet af lønmodtagere faldt med 400 i offentlig forvaltning og service.

De seneste to år er der kommet 58.800 flere personer med lønmodtagerjob inden for virksomheder og organisationer, hvilket svarer til hele stigningen i den samlede lønmodtagerbeskæftigelse.

Den eneste branche, hvor antallet af lønmodtagere faldt fra marts til april, var bygge og anlæg, hvor der var 700 færre personer med et lønmodtagerjob, svarende til 0,5 procent.

Den største stigning i antallet af lønmodtagere var i branchen handel og transport, som steg med 800 personer, svarende til 0,1 procent.

Tallene viser det gennemsnitlige antal personer med lønmodtagerjob i en måned uden omregning til fuldtidsbeskæftigede.

Tallene i denne offentliggørelse er foreløbige og korrigeret for normale sæsonudsving.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip