Opdigtede sexfortællinger med mindreårige: Nu er Paludan-sagen politianmeldt

Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Partileder for Stram Kurs, 39-årige Rasmus Paludan, er fredag blevet meldt til politiet af Red Barnet.

Red Barnet bekræfter fredag over for Ekstra Bladet, at de har valgt at politianmelde partileder for Stram Kurs, 39-årige Rasmus Paludan. 

Man har sendt anmeldelsen til Natioanlt Cyber Center - også kendt som NC3 - efter at avisen kunne afsløre flere optagelser af voldsom karakter fra hans profil på chatforummet Discord.

Læs også

Kendis har takket ja til ‘Vild med dans’: Skal være med i ny sæson

Sexhistorier med børn

Rasmus Paludan fik fjernet sin YouTube-konto i februar sidste år, hvorefter han valgte at starte sin egen Discord-server, hvilket man nu kan bekræfte, ikke kun blev brugt til politiske diskussioner. 

Partilederen har således ført intime sex-snakke med børn helt ned til 13 år, som også blev brugt i opdigtede sex-historier, som Paludan fandt på, ligesom der også er tale om at have vist grænseoverskridende billedmateriale. 

Rasmus Paludan har i et Facebook-opslag knyttet nogle ord til tiltalen. 

Han fortæller, at han ikke var klar over, at der var børn inde på Discord-serverend, mens han læste højt fra en sex-novelle. 

"Hvis jeg har ytret seksuelt indhold, så har det været i kanaler, der er beregnet til folk på 15 år eller over. Kanaler, hvor seksuelle handlinger kan ytres frit, forudsætter, at brugeren har oplyst, at vedkommende er fyldt 15 år," skriver han.

Red Barnet har vurderet, at sagen og krænkelserne er strafbare, hvorfor man har valgt at politianmelde. 

"Red Barnet kan bekræfte, at organisationen har indgivet politianmeldelse i sagen. Red Barnet er blevet gjort bekendt med dele af det materiale, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, og har vurderet, at noget af indholdet kan være ulovligt og blufærdighedskrænkende," kommer det fra børneorganisationen. 

Læs også

Tur i SuperBrugsen viste sig at være en god ide for østjysk mor

 

Dagens Gossip