Parken gør det som de første: Lancerer genialt initiativ

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

13/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det muligt at springe over den lange kø og få fat i øllene med det samme.

Dagens topnyheder

Vi kender det alle sammen. Når fløjten lyder, skynder vi os alle sammen mod boderne, for at undgå at stå i kø for længe. Nogle misser endda et par minutter af fodboldkampen for at komme foran i køen, og det er en skam. 

Netop dette scenarie er en af grundene til, at F. C. København netop har lanceret en ny selvbetjening ved navn "Parken Go". Dette initiativ markerer Parken som det første stadion i Skandinavien, der tilbyder denne form for service, hvor fans kan hente mad og drikke uden den traditionelle ventetid ved kassen.

Det oplyser FCK på deres egen hjemmeside i en pressemeddelelse

"Parken Go" er i første omgang introduceret på C-tribunen som en del af en testfase. Fans kan simpelthen scanne deres betalingskort ved indgangen, vælge deres ønskede produkter, og forlade boden uden yderligere ventetid. Dette nye tiltag er designet til at forbedre den samlede oplevelse for gæsterne ved at minimere ventetid og maksimere tiden til at nyde kampen.

Brian Månsson, Director of Venue hos F.C. København, udtrykker stor entusiasme for projektet: "Vi leder hele tiden efter nye innovative løsninger til at forbedre totaloplevelsen i Parken." Han tilføjer, at inspirationen er hentet fra lignende succesfulde koncepter hos engelske fodboldklubber som Aston Villa og Leicester.

Konceptet bag "Parken Go" er enkelt: Scan, Grab & Go. Ved indgangen scanner gæsterne deres betalingskort, hvorefter op til fire personer kan gå ind på samme kort. Efter at have valgt deres varer, forlader de simpelthen boden, og deres køb afsluttes automatisk. For dem, der ønsker en kvittering, tilbydes en QR-kode udenfor boden.

Udvalget i "Parken Go" omfatter det sædvanlige sortiment af menuer, drikkevarer og snacks, inklusiv en særlig grab’n’go version af GORMS pizzaer, kendt som Pizza-klapperen. Denne halve, håndlavet surdejspizza er en perfekt snack til at nyde under kampen.

Teknologien bag dette innovative koncept anvender avanceret kamerateknologi til automatisk at registrere valgte varer, hvilket eliminerer behovet for traditionel betaling ved kassen. Det interessante er, at teknologien skaber en computergenereret avatar af kunden, hvilket sikrer privatlivets fred ved at undgå direkte videooptagelse af personer.

"Parken Go" er et spændende skridt mod fremtiden for stadionoplevelser, og hvis testfasen viser sig succesfuld, planlægger F.C. København at udvide konceptet til flere områder af Parken. 

Parken har derudover delt en video på YouTube, som illustrerer, hvordan forløbet ville se ud: