Pelé afviste det gennem hele hans liv: Nu afslører testamentet det

Skrevet af Mathias Nielsen

69 uger siden

|

18/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pelé døde i slutningen af december måned, og nu er en stor detalje afsløret i hans testamente.

Dagens topnyheder

Den 29. december 2022 døde den legendariske forhenværende fodboldspiller Edson Arantes do Nascimento, bedre kendt under sit kaldenavn Pelé i en alder af 82 år.

Pelé var enormt elsket af fodboldfans over hele verden, mens han i Brasilien var en regulær helt, som næsten oplevede guddommelig status.

Pelé var udadtil venlig og smilende, men gennem hele hans liv nægtede han at være far til en pige ved navn Sandra Regina. Dette til trods for, at en DNA-test viste det modsatte.

En retssag afgjorde i øvrigt det samme i 1991. Sandra døde for 17 år siden, men nu viser det sig, at Pelé rent faktisk har testamenteret Sandra sammen med sine seks andre børn.

Da Sandra er død, tilfalder formuen hendes to sønner, Octavio Felinto Neto og Gabriel Arantes do Nascimento, som Pelé nåede at møde en enkelt gang før sin død.

Det skete den 28. december, altså dagen inden hans død. Det var eftersigende Pelés sidste ønske. Om mødet siger Gabriel følgende ifølge Mirror:

“Jeg takker Gud for at give os dette øjeblik, det var min mors allerstørste drøm. Jeg talte med mine tanter, og de sagde at vores bedstefar ønskede at se os”.

Pelés estimerede formue er omkring 130 millioner kroner.

Hvis beløbet deles lige, så er det 18 millioner til hvert barn. Det betyder, at Octavio og Gabriel så vil få 9 millioner kroner værd.