Pengeregn hos Seebach: Så meget er formuen vokset

Foto: Niels Ahlmann Olesen/NAO/Ritzau Scanpix

Der har sandsynligvis været råd til store julegaver hos familien Seebach i år. I hvert fald kan brødrene Rasmus og Nicolai Seebach bryster sig af et rigtig flot regnskab i deres fælles selskab.

Rasmus og Nicolai Seebach satte hver deres underskrift på årsregnskabet i deres fælles anpartsselskab Top Notch Invest lillejuleaften. Da de gjorde det, skrev de også under på, at der i hvert fald ville være penge nok til julegaver i år. 

Læs også

Mads Steffensen stopper på DR

I perioden fra 01. juli sidste år til 30. juni i år blev den samlede formue i Top Notch Invest nemlig forøget med hele 3,6 millioner kroner. 

De to brødre, der er henholdsvis 40 og 43 år gamle, har pr. 30. juni i år dermed opsparet mere end 18,8 millioner kroner i Top Notch Invest. 

Selskabet er ikke blot holdingselskab for hele Seebach-dynastiets musikalske forretninger. Det er – som navnet antyder – også et investeringsselskab, hvorfra de har investeret penge i både ejendomme, Esport og udvikling af computerspil. 

Til trods for det flotte resultat, er det dog ikke ensbetydende med, at de to brødre har valgt at forsøde tilværelsen med store lønninger.  

Ifølge regnskabet, der netop er blevet offentliggjort, har de derimod kun belønnet sig selv med et forholdsvis beskedent udbytte på 108.000 kr. i regnskabsåret 2019/20. Og det er vel at mærke et beløb, der skal deles mellem de to brødre. Det efterlader 54.000 kr. til hver. 

De to brødre driver dog også Top Notch Music I/S, der som branche har angivet 'Teater- og koncertvirksomhed'. Da et interessentskab ikke er krævet af offentliggøre regnskaber, er det ikke muligt at se, hvor mange penge, de to brødre har tjent i deres interessentskab.

Læs også

Kendt DR-vært er blevet gift: “Tænk at hun sagde ja”

D. 06. november stiftede Rasmus Seebach desuden et selskab ved navn RCS Drift ApS, der som branche har angivet 'Indspilning af lydoptagelser og udgivelse af musik'. Dette selskab har dog endnu ingen offentliggjorde regnskaber, hvorfor selskabets økonomi er ukendt. 

 

Dagens Gossip