Peter Falktoft raser: Må de rådne op

Skrevet af Julie Møller

05/10/2020
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Det er en frustreret Peter Falktoft, der på Facebook deler en efterlysning.

Mest læste i dag

Alle der har fået stjålet en cykel, kan sætte sig ind i podcastværtens frustrationer. På Facebook deler Peter Falktoft et opslag, hvor han beretter om, at han er blevet en cykel fattigere.

“Min el-cykel er blevet stjålet. Det er ikke i orden,” starter han det lange opslag, der blev lagt op i weekenden.

Tyveriet blev udført natten til den 26. september kl 03.49 for en uges tid siden, skriver han og uddyber, at cyklen er ‘en tysk sag, af mærket Uni Moke. 

“Indbakken står pivåben. Alle tips, der kan føre til dens tilbagekomst er yderst værdsat. En civil anholdelse af tyven vil også være A+.”

Har billeder af gerningsmændene

Peter Falktoft ligger selv inde med videoovervågning, der viser, hvordan tre drenge hugger den. Han ville gerne dele billederne, men på grund af dansk lovgivning må han ikke. 

“Det ville være oplagt at dele optagelserne, så man lettere kan finde frem til tyvene og cyklen. Men dansk lov dikterer, at man for alt i verden ikke må afsløre kriminelle, når de stjæler ens ting,” skriver han til billedet, hvor han står med cyklen og makkeren Esben Bjerre ved siden af.

Han håber, at opslaget kan hjælpe med til at finde de gerningsmænd, der ifølge ham ‘må rådne op i skærsildens evige pinsler, når deres tid kommer.”

“Politiet har fået udleveret optagelserne, men det skal være dem vel undt ikke at at bruge alle ressourcerne på min stjålne cykel ved at sende retsmedicinere ud til gerningsstedet for at indsamle DNA samt beordre AKS til at gå fra dør til dør i hele København for at lokalisere min cykel. Ville ellers være tip top. Så alle hints og tips modtages ærbødigt.”