Peter Ingemann åbner op om svær tid: Kostede ham næsten alt

Skrevet af Sarah S

06/12/2023
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu taler den populære tv-vært ud.

Dagens topnyheder

Peter Ingemann, kendt for sin rolle som vært i populære tv-programmer som ‘Hammerslag’, ‘Den store bagedyst’, ‘Nybyggerne’ og ‘Størst’, deler i et interview med Ekstra Bladet sine erfaringer med økonomisk ustabilitet. Han fortæller om sin barndom, hvor hans far ofte balancerede mellem økonomisk overskud og mangel, hvilket førte til, at deres familiebolig to gange var tæt på at blive solgt på tvangsauktion.

Peter Ingemanns opvækst var præget af økonomisk usikkerhed, noget der motiverede ham til altid at have flere backup-planer. Men trods dette, blev han selv ramt af finanskrisen i 2008, hvilket næsten kostede ham alt. Efter at have levet med en enkelt plan og investeret i fast ejendom i både Danmark og Tyrkiet samt anskaffet sig to biler, oplevede han et økonomisk sammenbrud, da markedet kollapsede.

I krisen stod han over for at miste både sine ejendomme og pension. Løsningen blev at sælge begge biler og udleje et af husene, selvom det medførte et stort tab. Denne oplevelse står som et markant punkt i hans liv, hvor han var tæt på at miste det hele. Ingemanns historie giver et indblik i, hvordan selv vellykkede offentlige figurer kan opleve alvorlige økonomiske nedture og de udfordringer, de står over for i sådanne situationer.

Det er ikke længe siden, at Peter Ingemann kunne afsløre en stor nyhed. Til næste år vender det populære program 'Størst' tilbage, efter hele fem års pause.