Planlægger du at besøge Harald Nyborg? Så bør du læse dette

Skrevet af Emil Martesen

25/03/2024
Foto: Shutterstock
Planlægger du at besøge Harald Nyborg?

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at et hav af danskere kæmper med at få enderne til at hænge sammen. Det har fået de fleste til at gå op i tilbud, som aldrig før.

Og nu viser det sig, at de bedste tilbud på en særlig produktkategori kan findes et ganske overraskende sted, da det ikke er i de dagligvareforretninger, hvor vi ellers plejer at handle ind til dagen og vejen.

Et nyligt pristjek, som B.T. har lavet, viser nemlig et ganske overraskende resultat.

Efter flere måneder med pauser på tilbudskampagner, er der langt om længe ved at være gode tilbud at finde rundt omkring i det danske land igen.

Og især når det kommer til kategorien af ting, der kan findes i køkkenskuffen skiller Harald Nyborg sig ud ved at sætte samtlige dagligvarekæder til vægs.

En sammenligning af priser på en kurv bestående af syv almindelige varer mellem otte supermarkedskæder og et byggemarked afslørede nemlig, at byggemarkedet havde den billigste kurv.

Det er særligt tankevækkende, da det viser, at supermarkederne mere konkurrerer med hinanden end med eksterne aktører.

Fra den dyreste kurv, som var fra Meny, til den billigste var der op til 33 procent at spare ved at gå i Harald Nyborg, hvilket understreger, at selv små prisforskelle kan akkumulere til mærkbare besparelser over tid.

Så hvis du ønsker at finde de allerbedste tilbud, når du handler ind til hverdagen, er det værd at overveje at gå en tur forbi Harald Nyborg. Hvis du har overvejet at besøge byggemarkedet, så er det i hvert fald ikke prisen på ting til køkkenskuffen, der skal holde dig tilbage.

Ved at klikke her kan du se hele pristjekket.