Polakker til Celtic: Træk jer fra Champions League

Skotske Celtic burde trække sig fra Champions League og erstattes i playoff-runden af polske Legia Warszawa. Det mener polakkernes ejer, Dariusz Mioduski.

Legia vandt i tredje kvalifikationsrunde af Champions League med samlet 6-1 over Celtic, men Legia blev straffet hårdt for at have indskiftet den suspenderede spiller Bartosz Bereszynski i de sidste få minutter er returkampen.

Det fik det europæiske fodboldforbund (Uefa) til at tildele Celtic en 3-0-sejr i returkampen i Glasgow, hvor Legia ellers på banen havde vundet med 2-0. Opgøret endte derfor 4-4 samlet, og Celtic avancerede på reglen om flest scorede udebanemål.

- Vi håber stadig på, at vi kan komme ind i turneringen igen, siger Mioduski til Sky Sports News.

- Vi har forsøgt at kontakte ledelsen i Celtic gentagne gange, men forgæves. Vi accepterer vores fejl, men vi vil have Celtic til at acceptere, at det var en fejl, en administrativ fejl.

- Jeg ved ikke, om vi kan kalde Celtic vores venner længere. Celtic-ledelsen går imod de værdier, som klubben ellers står for.

- Det handler ikke kun om pengene. Det handler om det, fodbold står for, det handler om værdien af ærlighed og ære. Vi håber fortsat på at komme med i turneringen, siger Legia-ejeren.

Celtic svarer igen på følgende måde:

- Vi er skuffet over Legias udtalelser. Dette er udelukkende en Uefa-sag, lyder det fra Celtic, som oplyser, at klubben ikke har flere kommentarer i øjeblikket.

Legia har anket straffen til Uefa og er klar til at tage sagen hele vejen til den internationale sportsdomstol (CAS), hvis det bliver nødvendigt.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip