Polakker til Celtic: Træk jer fra Champions League

Skrevet af admin

11/08/2014

Mest læste i dag

Skotske Celtic burde trække sig fra Champions League og erstattes i playoff-runden af polske Legia Warszawa. Det mener polakkernes ejer, Dariusz Mioduski.

Legia vandt i tredje kvalifikationsrunde af Champions League med samlet 6-1 over Celtic, men Legia blev straffet hårdt for at have indskiftet den suspenderede spiller Bartosz Bereszynski i de sidste få minutter er returkampen.

Det fik det europæiske fodboldforbund (Uefa) til at tildele Celtic en 3-0-sejr i returkampen i Glasgow, hvor Legia ellers på banen havde vundet med 2-0. Opgøret endte derfor 4-4 samlet, og Celtic avancerede på reglen om flest scorede udebanemål.

- Vi håber stadig på, at vi kan komme ind i turneringen igen, siger Mioduski til Sky Sports News.

- Vi har forsøgt at kontakte ledelsen i Celtic gentagne gange, men forgæves. Vi accepterer vores fejl, men vi vil have Celtic til at acceptere, at det var en fejl, en administrativ fejl.

- Jeg ved ikke, om vi kan kalde Celtic vores venner længere. Celtic-ledelsen går imod de værdier, som klubben ellers står for.

- Det handler ikke kun om pengene. Det handler om det, fodbold står for, det handler om værdien af ærlighed og ære. Vi håber fortsat på at komme med i turneringen, siger Legia-ejeren.

Celtic svarer igen på følgende måde:

- Vi er skuffet over Legias udtalelser. Dette er udelukkende en Uefa-sag, lyder det fra Celtic, som oplyser, at klubben ikke har flere kommentarer i øjeblikket.

Legia har anket straffen til Uefa og er klar til at tage sagen hele vejen til den internationale sportsdomstol (CAS), hvis det bliver nødvendigt.

/ritzau/Reuters