Politi slog alarm efter fund: Fandt foto af Madeleine McCann i hjem under razzia

Skrevet af Mathias Busekist

21/12/2021
Foto: Shutterstuck
Foto: Shutterstuck
Betjentene slog til i en mands hjem efter et tip.

Dagens topnyheder

Fotografiet af McCann blev fundet i et hus i County Donegal, Irland. Da betjente ransagede ejendommen, fandt de et stort billede af den forsvundne pige på væggen og kontaktede Interpol for at advare dem, skriver JOE.

Efter at have undersøgt mandens opholdssted på det tidspunkt, hvor McCann forsvandt i Portugal den 3. maj 2007, blev det imidlertid fastslået, at der ikke var nogen forbindelse mellem ham og McCann, skriver Irish Mirror

Der blev endvidere afgivet en "plausibel forklaring" til, hvorfor billedet var i huset.

De sagde: "Det var en omfattende operation, da vi var bange for, at manden ville ødelægge alle potentielle beviser, som vi forsøgte at indsamle, før vi anholdt ham

"Ingen var dog forberedt på billedet af Maddie McCann i huset. Det var mildest talt meget usædvanligt, når man tænker på omstændighederne. Vi måtte foretage alle relevante kontroller, men vi er overbevist om, at denne mand ikke havde noget at gøre med sagen."

Politiet fjernede en række genstande fra huset, herunder en bærbar computer, og en mand er mødt op i retten i forbindelse med ransagningen.

Madeleine McCann var tre år gammel, da hun forsvandt under en familieferie i 2007.

Hendes forældre, Kate og Gerry McCann, havde efterladt Madeleine og hendes søskende sovende i en lejlighed på stueetagen på feriestedet Praia de Luz i Algarve-regionen i Portugal.

McCanns forsvinden udløste en af de største sager om forsvundne personer nogensinde.