Politiet afslører: Ansat knivdræbte sin arbejdsgiver i Slangerup

Den 46-årige ejer af firmaet Dækcentralen i Slangerup, Peter Schytt Hollesen, der søndag blev fundet død i Slangerup, døde af flere knivstik. Ifølge politiet blev han stukket af en 33-årig ansat i virksomheden, der bagefter tog sit eget liv.

- Ved den indledende efterforskning tyder alt på, at den 33-årige, inden han tog sit eget liv, havde knivstukket den 46-årige indehaver af Dækcentralen, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser også, at den 33-årige i tiden inden knivstikkeriet søndag morgen havde optrådt psykisk uligevægtig.

Den 46-årige virksomhedsejer blev søndag omkring klokken 9 fundet blødende i en indkørsel på Håndværkervangen i Slangerup. Han blev fundet af en borger, der slog alarm, men han var død, da en lægeambulance nåede frem.

Kort tid efter fandt politiet den 33-årige ansatte liggende død i en lejlighed oven på Dækcentralen på vejen Raasigvangen få hundrede meter væk.

Hele søndagen arbejdede Nordsjællands Politis efterforskere på at kortlægge sammenhængen mellem de to dødsfald.

Blandt andet arbejdede teknikere på at sikre spor fra de to findesteder i Slangerup, og politiet ville ikke udelukke, at man skulle ud og lede efter en gerningsmand.

Det udelukker politiet nu, idet det mandag tilsyneladende står klart, hvordan hændelsesforløbet har været, og at det sandsynligvis var den ansatte, der stak sin arbejdsgiver med en kniv, så han døde.

De to døde skal obduceres mandag og tirsdag for at få fuldstændig klarhed over dødsårsagen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip