Politiet kræver fire fængslet for drab i Nordjylland

Nordjyllands Politi vurderer, at tre mænd og en kvinde alle har taget del i drabet på en 58-årig mand i Gunderup lørdag.

Derfor kræver anklager Karina Skou de fire varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring søndag.

- De er alle fire sigtet for drab, og vi vil kræve dørene lukket ved grundlovsforhøret, så jeg har ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt, siger anklager Karina Skou til Ritzau.

Det drejer sig om en 52-årig kvinde og tre mænd på henholdsvis 39, 39 og 32 år. Da politiet ankom til gerningsstedet blev en 39-årig mand først anholdt. Senere lørdag blev de resterende tre anholdt.

Den 58-årige mand blev lørdag fundet dræbt på sin adresse på Oppelstrupvej i Gunderup syd for Aalborg.

Lars Nørskov Jørgensen oplyste tidligere til Ritzau, at den 39-årige først anholdte mand i sagen blev fundet med blod på tøjet.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med en efterforskning, efter at der er fundet en død mand i et hus. Hvordan det er sket, kan jeg ikke sige noget om, og det er også for tidligt at sige noget om motivet, sagde Lars Nørskov Jørgensen.

Politihunde har eftersøgt området for beviser i sagen. Kriminalteknikere og retsmedicinere har været tilkaldt og arbejdet på stedet.

Ifølge TV2 Nord, der har været i kontakt med flere borgere fra lokalområdet, har den dræbte angiveligt haft besøg af et "tæskehold" for tre-fire år siden.

Personerne gik dengang rundt foran den dræbtes hus og bankede på ruderne med køller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip