Politiet måtte pludselig rykke ud til dansk by: Flere kørt til tjek på hospitalet

Skrevet af Emil Martesen

27 uger siden

|

08/11/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet modtog anmeldelsen og var hurtigt på stedet for at dæmpe gemytterne.

Dagens topnyheder

I de sene nattetimer blev idyllen brudt ved Rampelyset i Roskilde, hvor politiet modtog en anmeldelse om et slagsmål. En tilsyneladende banal konflikt eskalerede til vold, og resultatet var, at flere personer fik overfladiske skader.

Det var ved 23.21-tiden, at Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen, og hurtigt var betjente på stedet for at dæmpe gemytterne og sikre roen:

"Vi er derude til noget slagsmål. Nogen er muligvis blevet slået med en flaske, og derfor er der noget blod på stedet, men vi er stadig ved at tjekke op på det hele", vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet klokken 1 natten til onsdag.

Fire mænd, der kendte hinanden i forvejen, blev anholdt i forbindelse med tumulten. Aldersmæssigt spændte de sig fra 25 til 31 år, og en eller flere blev efterfølgende kørt til hospitalet for at få tjekket deres skader.

Men det er svært at blive klogere for nu.

Vagtchefen løfter nemlig sløret for, at de stadig er på et tidligt stadie hvad angår episoden:

"Vi får en anmeldelse om noget tumult på en svalegang ved et boligbyggeri. Det er alt, hvad jeg kan sige for øjeblikket", fortsatte vagtchefen.

Mens politiet fortsætter deres efterforskning, står lokalsamfundet tilbage med spørgsmålet om, hvad der kan gøres for at forhindre lignende episoder i fremtiden.