Politiet med alvorlig advarsel: “Det er med livet som indsats”

Kamille Isaksen

27 uger siden

|

12/01/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
"Vi ved det er sjovt, men det er med livet som indsats"

Dagens topnyheder

I den seneste tid har det danske vejr været prydet med iskolde temperaturer og glatte veje. Nu er vejret dog ved at vende, hvilket medfører flere forskellige risikoer, som i sidste ende kan være ekstremt farlige. 

Politiet har flere gange været ude og advare danskerne om den faldende temperatur. Dette skyldes især, at flere danskere bevæger sig ud på isen, selvom det er utrolig usikkert. 

Politiet har flere gange været ude for at hjælpe danskere, som har begivet sig ud på isen uden at tænke på de mulige konsekvenser. Derfor kommer politiet nu med endnu en advarsel, og denne gang opfordrer de derudover forældre til at tage en snak med deres børn om hele situationen.

“ISEN ER IKKE SIKKER”, sådan indledes et opslag på det sociale medie X fra Midt- og Vestsjællands politi. Efterfølgende oplyser politiet, at det kræver et skilt, der tilkendegiver, at isen skulle være sikker, før man begynder at begive sig ud på det. 

Efterfølgende understreger politiet, at de godt er klar over, at det er sjovt, men at man skal huske, at det er med livet som indsats, at man bevæger sig ud på isen. 

Du kan se opslaget fra mediet X her: