Politiet til stede efter brand i børnehave

Skrevet af Kamille Isaksen

11/01/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Efter meldinger om brand i en børnehave var politiet og brandvæsnet hurtigt troppet op.

Dagens topnyheder

I en hændelse, der hurtigt greb opmærksomheden i Københavnsområdet, blev politi og brandvæsen kaldt ud til en brand i en børnehave på Nørrebro. 

Det skriver Københavns Politi i et opslag på X

Denne indsats udløste betydelig lettelse, da det blev bekræftet, at alle børn var ude og i god behold. "Vi er sammen med brandvæsenet fremme til brand i børnehave, Titangade 3, Kbh N. Alle børn er ude og i god behold," meddelte Københavns Politi via det sociale medie.

Denne episode, som fandt sted på Titangade 3, viste sig dog at have en uventet og noget usædvanlig årsag. Efter en intens indledende reaktion fra redningstjenesterne, blev det opdaget, at branden skyldtes et brændt brød. "Det viste sig at være brand i et brød," bekræftede politiet.

Selvom årsagen til alarmen var mindre alvorlig end først antaget, understreger hændelsen vigtigheden af hurtig reaktion fra nødtjenesterne i potentielt farlige situationer. Brandvæsnet og politiets hurtige indsats sikrede, at situationen blev håndteret effektivt og med minimal risiko for de involverede børn og personalet i børnehaven.

Efter at have sikret, at alle var sikre og at faren var afværget, valgte politiet at blive på stedet for at tale med børnene. Dette skridt viser en bemærkelsesværdig forståelse for de følelsesmæssige behov hos børnene, som må have oplevet hændelsen som skræmmende og forvirrende. "Vi bliver lidt på stedet og taler med børnene," tilføjede politiet.

Se politiets opslag her: