Politiet var søndag massivt til stede efter uhyggelig episode i dansk by: Nu er der nyt

Emil Martesen

5 uger siden

|

17/06/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt om den uhyggelige episode.

Dagens topnyheder

Østjyllands Politi modtog søndag den 16. juni 2024, kl 17:42, anmeldelse om et overfald begået på Banegårdspladsen i Aarhus.

Her blev flere patruljer og en ambulance sendt til stedet.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse fra politiet.

På stedet blev det konstateret, at en gerningsmand havde stukket en 22-årig mand med en skarp genstand - formentlig en kniv. Forurettede blev bragt på hospitalet og er efter behandling udenfor livsfare. Efter overfaldet flygtede gerningsmanden til fods i retning af banegården:

”Der er tale om et groft overfald, og det er en sag, som vi tager meget alvorligt. Vi har efterforsket sagen intensivt siden anmeldelsen, og vi har i den forbindelse været tilstede på Banegårdspladsen og i sidegaderne", lyder det fra vicepolitiinspektør Thomas Schouby Hansen, der ikke lægger skjul på, at de nu er meget klogere, men efterforskningen vil fortsætte en rum tid endnu:

"På baggrund af efterforskningen er det vores opfattelse, at gerningsmanden kendte den forurettede, og at der ikke er tale om et tilfældigt overfald, samt at gerningsmanden alene har været ude efter den forurettede. Efterforskningen vil forsætte med henblik på at få anholdt gerningsmanden og få klarlagt de nærmere omstændigheder".

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen af hensyn til den igangværende efterforskning.