Populært DR-program stopper efter 5 år

Skrevet af Henrik R

07/07/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er nu bekræftet, at det populære DR-program får kniven efter 5 år.

Dagens topnyheder

Det er i dag kommet frem, at radio- og tv-værten Maria Fantino fra DR skifter til konkurrenten, hvor hun skal være vært på TV2s underholdningsprogram X Factor.

Den populære tv- og radiovært, har dermed sagt farvel til DR og det elskede radioprogram 'Curlingklubben'. som hun har lavet de sidste 5 år. Det får nu også den betydning, at 'Curlingklubben', som hun lavede sammen med værten Christian Bonde lukker ned.

"Det er ikke hver dag, at man bliver tilbudt sit drømmejob, så det takkede jeg selvfølgelig ja til, og hvor er jeg både glad og mega spændt på det hele," har hun skrevet om beslutningen.

Hun bekræftede også, at hun har haft sin sidste arbejdsdag på DR, og at 'Curlingklubben', som hun har været vært for sammen med Christian Bonde, og som i det sidste halve år har været sendt som podcast, "naturligvis heller ikke kan fortsætte på DR".

Hun tilføjede dog, at hun er spændt på, hvad fremtiden bringer for dem.

Fantinos Instagram-opslag har modtaget en strøm af lykønskninger, herunder fra den tidligere 'X Factor'-vært Sofie Linde, der skrev:

"Skide skide heldige de er på X Factor. Du bliver vidunderlig i det job. Glæder mig til at se med hjemme fra. Tillykke Maria."

Kendiskokken Umut Sakaraya udtrykte også sin begejstring:

"Hvor det fedt. Stort tillykke".

Det forventes, at X Factor vender tilbage 1. januar 2024.