Populært jobopslag: 800 har allerede sendt ansøgning

Skrevet af Julie Møller

13/10/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Dansk virksomhed har brug for nye medarbejdere, og der bliver nok ansøgere at vælge imellem.

Dagens topnyheder

 375 nye medarbejder. Så mange nye ansigter leder Danish Crown efter lige nu.

For mindre end to uger siden meldte virksomheden ud, at der er behov for nye slagterimedarbejdere på tre danske slagterier. Det skete, fordi efterspørgslen på dansk grisekød fra lande uden for EU er steget markant, oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Allerede nu har 800 ansøgt, og det er Søren F. Eriksen, der er CEO i Danish Crown Pork, begejstret for.

“Vi er overvældet over, at vi har modtaget så mange hundrede ansøgninger på så kort tid. At så mange har lyst til at arbejde hos Danish Crown bekræfter os i, at vi er en attraktiv arbejdsplads, og at der er mange, der gerne vil være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for fødevarer.”

De 375 medarbejdere fordeler sig på de tre slagterier i Horsens, Ringsted og Blans ved Sønderborg. Det er 15 år siden, da det nuværende slagteri i Horsens blev åbnet, at Danish Crown har søgt så mange medarbejdere på én gang.

Det er Østen, der efterspørger dansk grisekød

Den markant stigende efterspørgsel på dansk grisekød kommer i høj grad fra Kina, men det er også Japan, Korea, Australien og landene i Sydøstasien, som nu efterspørger mere dansk grisekød.

“Vi har rigtigt travlt lige nu og modsat mange andre virksomheder, så stiller vi ikke krav om uddannelse eller erfaring. For os er det motivationen og lysten til at arbejde på et slagteri, der er helt central,” siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork.