Prins Harry med i Vild med dans

Der var helt sikkert nogle britiske seere, der fik teen galt i halsen, da Prins Harry dukkede op i programmet.

Prins Harry optrådte på BBCs udgave af Vild med dans, Strictly Come Dancing,  lørdag aften. Det gjorde han for at overraske tv-værten JJ Chalmers, der er en nær ven, som er med i dansekonkurrencen. 

Det skriver People. 

Læs også

X Factor Maria: Håber i får corona

Prins Harry ringede op til JJ Chalmers i programmet, og det er Harrys første offentlige optræden i Storbritannien, efter han og hustruen Meghan Markle trådte tilbage som seniormedlemmer i den kongelige familie tidligere på året.

En udvikling

”Da jeg første gang mødte JJ, var han en skal af sig selv,” sagde Harry lørdag aften, da han var med på en videoforbindelse og tilføjede:

 "Men at se dig skinne igennem Invictus Games og blive som dig selv igen - det var starten på en fantastisk rejse."

The Invictus Games er en sportbegivenhed oprettet af prins Harry, hvor blandt andet sårede veteraner deltager. Her deltog JJ Chalmers i 2014 efter han få år forinden i 2011 blev såret af en bombeeksplosion i Afghanistan.

"Den enkle kendsgerning er, at hvis prins Harry ikke havde oprettet Invictus Games, ville jeg ikke have haft det øjeblik, der ændrede mit liv for evigt," sagde Chalmers og talte til kameraet. "Jeg ville ikke være her uden ham."

“Du ved, at din vision om at starte Invictus Games var at tage denne gruppe enkeltpersoner og sende dem ud, så de kunne få indflydelse på samfundet,” sagde Chalmers til Prins Harry, som drillende fik svaret:

"Du har bestemt indflydelse på samfundet nu. Især når du har de stramme blå shorts på," og henviste til Chalmers dansetøj.

Øverst i artiklen kan du se en dansevideo med JJ Chalmers og dansepartneren Amy Dowden. 

Læs også

Berørt Silas Holst overvejer "Vild med dans"-stop

 

 

 

Dagens Gossip