Prins Nikolai med stor afsløring på tv

Prins Nikolai kom med en kæmpe afsløring på kinesisk tv.

Prins Nikolai, 21, har afsløret, at han hellere vil være model end prins. Det fortæller han i dokumentaren "A Bigger Role", som nu er tilgængelig for danskerne. 

"Jeg elsker det. Det er et adrenalinkick. Det er meget sjovt. Forskellen er, at det er meget rart at være kendt som “modellen Nikolai” og ikke “prins Nikolai” for noget, jeg selv har opnået. Ikke noget, jeg blev født til," sagde prins Nikolai i udsendelsen, som er levet i et samarbejde mellem Cogo Media og Tencent News.

Læs også

Peter Ingemann åbner op og smertehelvede: Kunne næsten ikke komme ud af sengen

Der er allerede 20 millioner kinesere, der har set tv-udsendelsen. 

Det skriver SE & HØR

Er nu tilgængelig i Danmark

Dokumentaren var indtil for nylig kun tilgængelig i Kina. Den er dog nu blevet delt på YouTube, hvor den hurtigt fik over 300.000 visninger. 

Det er derfor nu muligt for danskerne at se Nikolai, Alexandra og Felix i nyt lys. De har sjældent været så ærlige, som de er i denne udsendelse. 

I udsendelsen kommer det også frem, hvordan Nikolai blev model. Grevinden fortæller, at det var en koordineret indsats mellem Scoop Models og Alexandra. 

En kvinde, der ejer et modelbureau i Danmark, kom til mig og sagde: “Nu er din søn 18. Kan han komme ind til et møde?” Jeg sagde: “Absolut, men det skal være hans beslutning. Jeg må spørge ham,” siger Alexandra.

Rollen som alenemor

Optagelserne er til udsendelsen er foregået over flere dage - og nogle gange er både Nikolai og Felix med. Det sker dog også, at Alexandra er alene med tv-værten, hvor hun blandt andet fortæller om, hvordan det er at være alenemor. 

"Det er ikke nemt at være alenemor. Det er virkelig hårdt," siger grevinden.

Alexandra kan dog også godt se de gode ting ved livet som singlemor.

"Når du er kaptajn på dit eget skib, behøver du ikke spørge andre, når du skal træffe beslutninger. Jeg træffer alle mine beslutninger selv, og det giver mig følelsen af at være meget uafhængig."

Dokumentaren kan findes her.

Læs også

Kropsdele flyder på land efter flystyrt med 62 ombord

 

 

Dagens Gossip