Prinsesse Charlotte og prins George brød regel til Wimbledon-finalen

Skrevet af Henrik R

43 uger siden

|

17/07/2023
Foto: Stephen Lock/Zuma/Ritzau Scanpix
Foto: Stephen Lock/Zuma/Ritzau Scanpix
Den unge prins og prinsesse brød ikke bare en, men to regler under Wimbledon-finalen.

Dagens topnyheder

Prins George og prinsesse Charlotte, børnene af hertugen og hertuginden af Cambridge, har tilsyneladende brudt en streng Wimbledon-regel ved at være til stede under en intens kamp på Centre Court.

De unge royale og deres forældre overværede kampen mellem Carlos Alcaraz og Novak Djokovic i mændenes finale. Men de skulle ikke have været der, da børn normalt er forbudt i 'Royal Box'.

Reglen om ingen børn er en fast regel, der altid er blevet håndhævet, men i de seneste år er der blevet gjort en undtagelse for kongelige.

Dette har dog ikke altid været tilfældet.

I 1999 blev hertuginden af Kents anmodning om at invitere en 12-årig gæst til at sidde med hende i Royal Box afvist. I stedet blev hun tilbudt alternative pladser uden for Royal Box.

Brød endnu en regel

Prins George overtrådte også en anden regel ved at erklære sin støtte til Djokovic.

Kongelige skal holde en neutral holdning i mange områder, herunder også ved sportskampe. Men trods disse regelbrud, har fans elsket deres passion fra Royal Box.

Det er værd at bemærke, at prins Louis, deres yngste bror, ikke var til stede ved kampen. Ifølge deres mor, Kate, var Louis meget ked af, at han ikke kunne komme med til Wimbledon.