Prinsesse Dianas kok afslører: Det elskede hun at få til morgenmad

Foto: Shutterstock.com

Der var især én ting, som prinsesse Diana var vild med.

Selvom det er over 20 år siden, at prinsesse Diana på tragisk vis mistede livet, så kan der stadigvæk dukke finurlige overraskelse op om hende.

Kokken Darren McGrady har tilbragt mange år i køkkenet på Buckingham Palace, hvor han som kongelig kok blandt andet lavede mad til prinsesse Diana og prinserne William og Harry.

Læs også

Konsekvenser af Putins krig: En verdensomspændende sundhedskatastrofe kan være på vej

På sin Youtube-kanal deler han blandt andet nogle af de madfavoritter, som han tilbredte til de kongelige.

I en af de seneste videoer, laver han engelsk morgenmad, og her afslører han, at prinsesse Diana især var vild baked beans.

“Prinsesse Diana spiste en hel dåse Heinz-bønner til morgenmad,” fortæller han i videoen og uddyber, at bønnerne er et sundt indslag i den tunge engelske morgenmad. 

Diana stjæler billedet

Interessen for prinsesse Diana voksede yderligere i 2020. Her ramte fjerde sæson af den populære serie The Crown Netflix, og det er Charles og Diana, der er hovedpersonerne i den seneste sæson.

Selvom kokken Darren McGrady giver udtryk for, at Diana var vild med baked beans, så er det ingen hemmelighed, at hun havde et problematisk forhold til mad. Det viser Netflix serien også.

I næsten 10 år kæmpede hun med en spiseforstyrrelse, og i et interview har hun forklaret, at det var en bemærkning fra Prins Charles, der var med til at udløse den. 

“Bulimien begyndte en uge efter, vi blev forlovet. Min mand placerede sin hånd om taljen og sagde ‘hov, er vi blevet en smule buttede her?’ Det satte noget i gang i mig. Og så oven i det med Camilla (Parker Bowles, som prins Charles havde en affære med, red.) Jeg var desperat. Desperat. Jeg husker den første gang, jeg kastede op med vilje. Jeg var så glad, fordi jeg følte, at det løsnede nogle spændinger,” fortalte hun i borgen Diana: Her True Story i 1992.

Læs også

Medie erfarer: Skattefrit beløb på vej til disse danskere

 

 

Dagens Gossip