Priser presset helt i bund: Det er nu du skal slå til

Sarah S

52 uger siden

|

21/06/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Priserne er lige nu utroligt lave.

Dagens topnyheder

Hvis du går og længes efter de varme himmelstrøg sydpå, så er det måske nu at du skal kigge efter dette års sommerferie sydpå.

Om lidt starter skolernes sommerferie og rigtig mange danskere går på sommerferie. Og går du og overvejer om familien skal en tur sydpå, så viser det sig faktisk, at lige nu er et rigtig godt tidspunkt.

Sådan lyder det i en artikel i B.T.

Direktør for Travelmarket, Ole Stouby er overrasket over priserne i skolernes sommerferie.

"Det er utroligt, at der er så billige afbudsrejser til så mange forskellige destinationer i den første uge af skolernes sommerferie. Det har jeg aldrig set før, og det tyder på, at der er et meget stort udbud fra rejseselskaberne, og at efterspørgslen ikke følger med," siger han til avisen.

Slå til nu

Lige nu kan man på Travelmarket finde rejser, hvor man kan komme afsted for helt ned til 1500 kroner pr. person.

Men ifølge Ole Stouby så vil det ikke vare ved. Han peger på, at det blandt andet er de seneste mange ugers varme og solrige vejr, som har presset priserne på rejser til udlandet.

Han mener at de lave priser måske kan gælde et par uger, men så snart vejret vender igen, så vil vi se ind i priser der er tre til fire gange højere. Derfor er hans klare opfordring, at man bør slå til omgående, hvis man gerne vil sydpå.