Puk Elgaard melder ud: Jeg er forvirret

Foto: Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Puk Elgård mener, at det er en ulykkelig situation på begge sider af hegnet.

De seneste uger er TV2 blevet ramt af flere sager om krænkelser og seksuelle overgreb.

Puk Elgård kan dog ikke lade være med at tænke på begge parter i sagerne, som i øjeblikket rammer hendes arbejdsplads.

Læs også

Pædagog tog over 1300 fotos af afklædte børn i børnehave

Tirsdag blev det offentligt kendt, at Jes Dorph-Petersen blev fyret, hvilket skete på baggrund af to sager, der omhandler krænkelse. 

Puk Elgård, hans nu tidligere kollega, har stadig svært ved at forstå fyringen. 

"Jeg er forvirret og fortumlet over voldsomheden af de sager. Jeg har ikke arbejdet tæt sammen med Jes. Han lavede 'Go' aften Live' og jeg laver 'Go' morgen Danmark', så det var et hej på gangen. Jeg kender heller ikke de kvinder, det handler om, men alligevel synes jeg, at det er en ulykkelig situation," siger hun til Ekstra Bladet.

Hun mener, at det er vigtigt at huske på, at det er mennesker på begge sider af hegnet. 

"Det er voldsomme sager, og det er menneskers liv, det handler om. Det hele foregår offentligt og jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg synes, det er givtigt," siger Puk Elgård til Ekstra Bladet, hvorefter hun tilføjer.

"Hvordan det her skal føre noget godt med sig, har jeg svært ved at se, men det gør det nok på den lange bane, siger Puk Elgård, der tror, at tidens MeToo-sager langt hen ad vejen er et generations-opgør. Jeg tror, at det handler meget om generationer det her."

Puk Elgård er, ligesom Jes Dorph-Peter også var, ansat af Nordisk Film, der står bag 'Go'-programmerne, der bliver vist på TV2. 

Hun fortæller, at de alle har fået en hilsen fra Jes.

"Vi har alle fået en hilsen fra Jes. Det virker heldigvis, som om han er ved godt mod, og han ønsker os alle det bedste fremover."

Læs også

"Alle elskede ham": Familie i stor sorg efter 12-årig drengs pludselige død

 

Dagens Gossip