Puk Elgaard vender tilbage til TV

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Der er ikke længe til, at man igen kan nyde synet af den garvede tv-vært i fjernsynet - endda i form af et helt nyt tv-program.

Danskerne, der holder af at tænde for "Go' morgen Danmark', vil uden tvivl have bemærket, at man har været foruden Puk Elgård, som seerne har måtte undvære som vært i flere måneder.

Men der er selvfølgelig en naturlig forklaring på fraværet, eftersom Puk Elgård simpelthen har måttet indse, at hun blev rigeligt beskæftiget andetsteds.

Læs også

Mand slukker sin bevidstløse kones respirator og hvisker i hendes øre - så bevæger hendes mund sig

Puk Elgård har nemlig været i fuld sving med at optage nye tv-programmer, og hvis man har glædet sig til at blive genfornet med Puk Elgård i fjernsynet, så er der såmænd opløftende nyheder at hente. 

Man skal nemlig ikke vente meget længere, da man snart vil kunne se resultatet af optagelserne på TV 2.

Pausen fra morgen-tv-tjansen er blandt andet blevet brugt til at optage "De varmeste venskaber", hvilket skulle omhandle Puk Elgård, der skruer tiden tilbage, da man følger hende, mens hun tager tilbage til sin gamle efterskole.

Her er der tale om Mellerup Efterskole, og det skulle såmænd være under tiden på efterskolen, at Puk Elgård lærte at få veninder, og det er disse veninder, som hun blandt andet boede med, og som hun blev meget tætte med, som Puk besøger for at finde ud af, hvordan det er gået dem. 

I samme ombæring vil man dog også få med, at Puk naturligvis benytter lejligheden til at knytte nogle ord til det venskab, som de fik opbygget, hvortil hun fortæller, hvor meget det har betydet for hende.

Læs også

Tina forstod ikke hvorfor bussen stod stille, men chaufførens svar ramte hende lige i hjertet

 

Dagens Gossip