DR-vært afslører: Så vanvittig dyr er hans hobby

Skrevet af Mathias Busekist

23/04/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Podcasten giver et indblik i hans vilde forbrug.

Dagens topnyheder

Podcasten "Du kender typen" har i seneste afsnit kunnet løfte sløret for tv-værten Tobias Hansens hobby - og den er meget dyr.

Podcast-værten Anne Glad får lov til at se Tobias Hansens kontoudtog fra de seneste tre måneder. Og her skinner hobbyen igennem.

Selv tror han, at han har brugt omtrent 10 tusind på cykler i løbet af de seneste tre måneder. Dog kan Anne Glad afsløre, at han, blandt andet efter at have smidt otte tusind efter en cykelreparation og tre tusind på at få cyklen malet, har brugt 22 tusind kroner.

"Det er en ufattelig stor del af mit liv. Det er det blevet til. Jeg har cyklet de sidste 20 år," fortæller Tobias Hansen i podcasten og fortsætter:

"Udover, at jeg cykler selv, arbejder jeg jo også med det. Jeg er blevet DR-sportens cykelkommentator."

Til trods for de store beløb, har han aldrig manglet penge.

Han forklarer til Anne Glad, at han altid har været 'en kræmmer og en krejler'. Blandt andet tjener han penge på en import-fidus, hvor han køber el-biler syd for grænsen og derefter sælge dem i Danmark.

Tobias Hansen fortæller, at han efterfølgende kunne læse, at man slipper for at betale en afgift, når man importerer el-biler under en vis prisklasse.