Randers HK-træner vil have storspillet frem mod Viborg

Skrevet af admin

23/01/2015

Dagens topnyheder

2015 har foreløbig været en lidt blandet fornøjelse for Randers HK.

Håndboldklubben indledte året med en flot 22-18-sejr hjemme over FCM Håndbold, men herefter fulgte et irriterende 25-26-nederlag ude til lavtplacerede Ringkøbing Håndbold.

Lørdag i sidste uge kom randrusianerne så tilbage på vindersporet med en knusende 32-21-sejr hjemme over Nykøbing F. Håndbold.

Ifølge Randers-cheftræner Mads Brandt bliver det igen nødvendigt at finde storspillet frem, når Viborgs regerende mestre lørdag kommer på besøg i Arena Randers.

- Når vi går ind på halgulvet, så skal vi levere på samme niveau som mod FCM og Nykøbing og gerne med et lag mere på, hvis vi skal tage point mod Viborg, siger han.

Mads Brandt kan glæde sig over, at hans hold har vundet seks kampe og blot tabt en på hjemmebane i sæsonen. Derudover vandt Randers HK i oktober med 31-28 ude over lørdagens modstander, Viborg.

Alligevel ligger Randers HK kun nummer fem i Boxer Dameligaen med 18 point for 15 kampe, for holdet har haft udfald undervejs i sæsonen, blandt andet med to nederlag til Ringkøbing Håndbold.

Team Esbjerg topper rækken suverænt med 26 point, og herefter følger Viborg og FCM med hver 22 point. Team Tvis Holstebro har 20 point på fjerdepladsen.

Med syv runder tilbage af grundspillet er kampen mod Viborg derfor meget afgørende for Randers HK's muligheder for at komme højere op i tabellen.

- Det vil unægteligt være noget af en fordel at blive nummer et eller to og gå direkte i semifinalerne, eller at blive nummer tre og få lov til at vælge modstander i kvartfinalerne, siger Mads Brandt.

- Det vil man selvfølgelig altid gerne, men det er som sådan ikke et fokuspunkt for os. Vi skal gøre vores eget arbejde færdigt.

- Vi er opmærksomme på, at vi har dummet os tidligere i sæsonen. Det gør det sværere for os, og vi er afhængige af, at andre hold smider point, for at vi kan kravle opad i tabellen, siger Randers-træneren.

Efter grundspillet går de seks bedste hold videre til DM-slutspillet.

Nummer et og to i grundspillet går direkte i semifinalerne, mens nummer tre vælger en modstander blandt de hold, der slutter som nummer fire-seks.

/ritzau/