Rasmus Seebach deler lykkeligt nyt

Skrevet af Mathias Busekist

11/07/2021
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.
Rasmus Seebach har søndag aften afsløret store nyheder fra privaten.

Dagens topnyheder

Rasmus Seebach har søndag aften løftet sløret for noget helt fantastisk fra privaten, hvilket han gør i form af et opslag på Instagram. 

Han har nemlig bekræfet, at tre er blevet til fire, da "lillebror" er kommet til, hvilket de lykkelige forældre naturligvis velkommer med stor stolhed og smil, hvilket opslaget på Instagram da også vidner om.

"10.07.21 - Lillebror. En meget stolt storebror og de mest lykkelige forældre'" skriver Rasmus Seehach i sit opslag på Instagram, hvor han ligeså han tilføjet et billede, der viser parrets fireårige søn Holger, der holder sin lillebror. 

Seebachs kæreste, Julie Teglhus, har også valgt at dele et billede på Instagram, hvor hun sidder sammen med den lille nye. Hertil skriver hun i opslaget: 

"Lillebror". 

Rasmus Seebach blev fanget af Ekstra Bladet forud for fødslen, da han udgav sin nye single, hvor han kunne fortælle, at de naturligvis glædede sig meget til, at den lille nye ville komme til verden:

"Vi glæder os helt sindssygt meget, og jeg er så glad og taknemmelig for at kunne give vores søn Holger en lillebror. Han glæder sig også rigtig meget. Det er bare for fedt," sagde Rasmus Seebach for en måned siden. 

Han kunne efterfølgende fortælle, at de endnu ikke var kommet frem, hvad barnet skulle hedde. 

"Det er bare så svært. Selvom man siger til sig selv, at det jo bare er et navn, så er det ikke helt sådan alligevel. Så vi prøver nogle stykker af stadigvæk," kom det fra Seebach.

Julie Teglhus, kunne for nylig sætte nogle ord på den ventede familieforøgelse, hvor hun fortalte, at det var noget, de havde ventet længe på, eftersom parret måtte kæmpe med dyb sorg over to spontane aborter. 

Man kan derfor argumentere for, at smilene er ekstra brede hos familien, som nu består af fire.