René Toft lukker ned for dommersnak: Træt af det

Det er sjældent, man hører René Toft Hansen sige, at der er noget, han ikke gider snakke om.

Men efter flere dages mediefokus på dommernes hårde linje ved håndbold-VM i Qatar er emnet blevet for meget.

- Som jeg har sagt til de otte andre journalister, jeg har snakket med, så har jeg ingen kommentarer til dommerne i dag.

- Den sidste uges tid har jeg ikke lavet andet end at kommentere på dommerne, og det er ret trættende i længden, siger René Toft.

Igen tirsdag fik René Toft to hurtige udvisninger mod Tyskland, som det også skete i åbningskampen mod Argentina. Tidligere i turneringen har han udtrykt undren over dommerlinjen, men nu klapper han i.

- Nu vil jeg bare koncentrere mig om kampen mod Rusland. For det andet kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg kigger frem mod Rusland, og det er der, jeg har mit fokusområde lige nu.

- Jeg gider simpelthen ikke at blive ved med at kommentere på dommerne. For mig er det spild af tid lige nu. Alle kommer hen og spørger om det samme, og jeg kan gentage mig selv hele tiden.

- Jeg er træt af at blive spurgt om det hele tiden og skulle forholde mig til det. Det er ikke noget, jeg kan gøre noget ved, fastslår THW Kiel-spilleren.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson tør omvendt godt sige noget om dommerne og behandlingen af den danske forsvarsstyrmand.

- René Toft blev ramt mange gange. Det var utroligt, at han formåede at holde sit temperament. Det har jeg rost ham for, siger landstræneren.

- Det var en meget svær kamp for ham. Han blev angrebet, modstanderen løb ind i ham, han blev ramt på struben og direkte i hovedet. De rev ham i trøjen. Omvendt fik han ingenting. Jo, han fik to minutter - to gange.

- Jeg synes, det var en unfair behandling af ham, mener Gudmundsson

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip